Welcome, Guest. Please login or register.
December 11, 2018, 01:18:20 PM

Login with username, password and session length

Search:     Advanced search
Donate! | Shop: Amazon
*
Home Help Search Login Register
f13.net  |  f13.net General Forums  |  The Gaming Graveyard  |  Star Wars: The Old Republic  |  Topic: The patcher... 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] Go Down Print
Author Topic: The patcher...  (Read 5452 times)
Nevermore
Terracotta Army
Posts: 4740


Reply #35 on: December 11, 2011, 06:08:46 PM

What's your folder size now?

Over and out.
Ghambit
Terracotta Army
Posts: 5574


Reply #36 on: December 11, 2011, 06:09:35 PM

Hi Res textures?

Maybe, would like to know if it's just me or if everyone is getting this though  Ohhhhh, I see.

Not sure. I've been firing up the patcher every day since end of beta and every day there seems to be a new update.  It's almost like there's still in-house testing going on last minute.
I've never gotten an 11GB dl though, not even cumulatively.  Matter of fact, my app-size is still about 18.5GB.

"See, the beauty of webgames is that I can play them on my phone while I'm plowing your mom."  -Samwise
luckton
Terracotta Army
Posts: 5841


Reply #37 on: December 11, 2011, 06:32:35 PM


"Those lights, combined with the polygamous Nazi mushrooms, will mess you up."

"Tuning me out doesn't magically change the design or implementation of said design. Though, that'd be neat if it did." -schild
Tyrnan
Terracotta Army
Posts: 424


Reply #38 on: December 11, 2011, 06:39:19 PM

Not here, just had a small update <10MB in total. Do you have the French or German version selected, in case it's new audio files?
Evildrider
Terracotta Army
Posts: 5521


Reply #39 on: December 11, 2011, 06:41:06 PM

Not here, just had a small update <10MB in total. Do you have the French or German version selected, in case it's new audio files?

This, the German/French stuff is a truckload of data.
luckton
Terracotta Army
Posts: 5841


Reply #40 on: December 11, 2011, 06:43:02 PM

No, I think it's because I selected "Enable Test Server".  Probably redownloading the client for that.

"Those lights, combined with the polygamous Nazi mushrooms, will mess you up."

"Tuning me out doesn't magically change the design or implementation of said design. Though, that'd be neat if it did." -schild
Ghambit
Terracotta Army
Posts: 5574


Reply #41 on: December 11, 2011, 06:44:13 PM

No, I think it's because I selected "Enable Test Server".  Probably redownloading the client for that.

I had that selected and it's still only 18.5GB.

"See, the beauty of webgames is that I can play them on my phone while I'm plowing your mom."  -Samwise
Mattemeo
Terracotta Army
Posts: 1128


Reply #42 on: December 11, 2011, 07:05:39 PM

18.5gb here as well.

If you party with the Party Prince you get two complimentary after-dinner mints
Shatter
Terracotta Army
Posts: 1407


Reply #43 on: December 11, 2011, 07:21:35 PM

Weird, mine is 37.6gb.  I have a folder called Assets thats 34gb alone.
« Last Edit: December 11, 2011, 07:23:56 PM by Shatter »
Ghambit
Terracotta Army
Posts: 5574


Reply #44 on: December 11, 2011, 07:28:29 PM

This is the latest I have:
Patch Version 16, Built on Fri Dec  9 15:05:37 GMTST 2011

Found in the assets folder as a .txt log

"See, the beauty of webgames is that I can play them on my phone while I'm plowing your mom."  -Samwise
Shatter
Terracotta Army
Posts: 1407


Reply #45 on: December 11, 2011, 07:29:40 PM

This is the latest I have:
Patch Version 16, Built on Fri Dec  9 15:05:37 GMTST 2011

Found in the assets folder as a .txt log


Patch Version 16, Built on Fri Dec  9 15:05:37 GMTST 2011

Think mine has more in it because I was in beta before Nov 25(thanksgiving beta), so I probably have some older data in there. Wondering if I should clean install before Tuesday
« Last Edit: December 11, 2011, 07:32:33 PM by Shatter »
Furiously
Terracotta Army
Posts: 7195


WWW
Reply #46 on: December 11, 2011, 07:37:55 PM

Just delete everything that starts with green.

Should fix everything.

Shatter
Terracotta Army
Posts: 1407


Reply #47 on: December 11, 2011, 07:47:25 PM

Got rid of all the green items, now its 19.5gb.  Had a beta test folder I dropped too, now its 18.5
« Last Edit: December 11, 2011, 07:49:56 PM by Shatter »
Lantyssa
Terracotta Army
Posts: 20848


Reply #48 on: December 11, 2011, 08:35:12 PM

19.5 GB here.  Going to try deleting the betatest after zipping it.

Hahahaha!  I'm really good at this!
tmp
Terracotta Army
Posts: 4257

POW! Right in the Kisser!


Reply #49 on: December 12, 2011, 12:44:43 AM

18.5 gb for me. Had it fetch some extra stuff twice since the initial install, but it was only small things.
luckton
Terracotta Army
Posts: 5841


Reply #50 on: December 12, 2011, 08:11:36 AM

Well after letting it go do it's thing all night, I woke up and found that it had detected an error.  Ran the repair utility, it did it's thing, and I'm back to 19.5 GB.

Weird  swamp poop

"Those lights, combined with the polygamous Nazi mushrooms, will mess you up."

"Tuning me out doesn't magically change the design or implementation of said design. Though, that'd be neat if it did." -schild
kildorn
Terracotta Army
Posts: 5014


Reply #51 on: December 12, 2011, 08:31:22 AM

Well after letting it go do it's thing all night, I woke up and found that it had detected an error.  Ran the repair utility, it did it's thing, and I'm back to 19.5 GB.

Weird  swamp poop

It was missing SecuROM. LAUNCH DAY SURPRISE!
Miasma
Terracotta Army
Posts: 5283

Stopgap Measure


Reply #52 on: December 12, 2011, 09:21:16 AM

I'll wait to patch until later today to see if they fix whatever is going on.  Maybe I'll just go look at the customer service sub forum oh wait.
Pages: 1 [2] Go Up Print 
f13.net  |  f13.net General Forums  |  The Gaming Graveyard  |  Star Wars: The Old Republic  |  Topic: The patcher...  
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC